Linn Akubarik systems
klik hier


Linn Akurate EXAKT bestaat uit een Akurate Exakt DSM en 2 Exakt Akubarik luidsprekers.
De DSM heeft analoge, digitale en ethernet-ingangen en enkel uitgangen in ethernet-stijl.
Hij is verbonden met de luidsprekers door middel van Cat5e-kabels.
In de luidsprekers zitten een DAC, de nodige versterkers en een software-gestuurd room-compensatie-systeem om de installatie aan te passen aan de luisterruimte en om de productie-verschillen in de luidsprekerdrivers te compenseren.

 

Digital Stream (DSM)

Verander uw hi-fi in een systeem voor de toekomst dankzij Linn DSM. Deze nieuwe generatie spelers overtreft alle CD-spelers en onthult een hele nieuwe wereld van geluid uit uw CD- en download-collectie. Luister thuis voor het eerst naar studio-kwaliteit en geniet van het vanzelfsprekend gemak waarmee u al uw muziek kunt beheren op uw eigen manier.
Een DSM heeft een ingebouwde voorversterker met tal van mogelijke digitale en analoge aansluitingen voor andere bronnen.


Sekrit DS
Digitale streamer met ingebouwde versterker,
met aansluiting voor luidsprekers, analoge uitgang RCA, digitale uitgangen Toslink en Spdif.


Sekrit DSM
Geïntegreerde digitale streamer met voor- en eindversterker,
met 3 HDMI-ingangen, digitale ingangen Toslink en Spdif, 1 analoge lijningang, 1 HDMI-uitgang, analoge uitgang RCA en aansluiting voor luidsprekers.


Selekt DSM
Selekt DSM zal uw interactie met digitale muziek revolutionair veranderen. Het is een prachtige muzikale ervaring, beter in alle opzichten. Het zal je systeem beter laten klinken en het zal je helpen opnieuw verliefd te worden op je muziek.
Er zijn vier configuraties beschikbaar:
- Selekt DSM
- Selekt DSM met geïntegreerde vermogenversterker
- Selekt DSM met Katalyst
- Selekt DSM met geïntegreerde vermogenversterker en Katalyst

KLIMAX DSM, AKURATE DSM, MAJIK DSM

 

LP12


LP12
De referentie-draaitafel van Linn, de Sondek LP12, levert een ongeëvenaarde muzikale weergave en haalt het beste uit uw dierbare vinyl-collectie.
meer info


Uphorik


UPHORIK
De Linn Uphorik phono-voorversterker haalt meer helderheid uit uw vinyl-collectie, waardoor u steeds dichter bij de ultieme audio-ervaring komt.
Uphorik biedt u een ongeëvenaarde flexibiliteit en kan worden afgestemd op elk systeem, ongeacht welke platenspeler, toonarm, cel, merk of model u gebruikt.
Uphorik is een universele phonoversterker, geoptimaliseerd voor zowel MM als MC en is ongelooflijk snel en gemakkelijk aan te passen aan de rest van uw installatie.
meer infoExaktbox

Akurate Exaktbox

Intelligente digitale crossover en DAC:
De Akurate Exaktbox levert alle voordelen van de Exakt-technologie aan uw huidige luidsprekers, en omdat hij "software-upgradeable" is past hij perfect in de toekomstige upgrades van uw systeem, zelfs al vervangt u de luidsprekers.
Akurate Exaktbox is beschikbaar in twee versies: 10-kanaals voor luidsprekers tot 5-wegs en 6-kanaals voor luidsprekers tot 3-wegs.
Beide versies beschikken over dezelfde digitaal-naar-analoog-conversie (DAC) afgeleid van Akurate DS.

meer info


Klimax Exaktbox

Intelligente digitale crossover en DAC:
Geef uw luidsprekers het zuiverste audiosignaal, geoptimaliseerd voor uw eigen type speaker. Dit toestel is voorzien van Linn's best presterende digitaal-naar-analoog-converter (DAC) en gebalanseerde eindtrappen, afgeleid van de Klimax DS en is dus de ultieme upgrade voor uw installatie.
Met de zes-kanaals-versterking kunt u uw twee- en driewegs-luidsprekers met één Klimax Exaktbox upgraden.
Voor het allerbeste resultaat kan u één Klimax Exaktbox per luidspreker aansluiten zodat ook vier- en vijfwegssystemen en zelfs zes-wegsluidsprekers kunnen bediend worden.

meer info


Exaktbox Sub

Exaktbox voor Subwoofers:
Als u meer bassen nodig hebt dan uw huidige luidsprekers kunnen leveren kan een subwoofer of een paar subwoofers de oplossing zijn. Maar dan liefst in perfecte harmonie met de luidsprekers.
Dankzij de Exaktbox Sub kunnen we gelijk welke subwoofer perfect integreren in uw Exakt-systeem terwijl het hele systeem fase-lineair blijft tot 0 Hz.
Deze oplossing geeft u de mogelijkheid uw subwoofers apart te plaatsen en te configureren.
De Exaktbox Sub opent mogelijkheden voor zowel aparte kanalen (links en rechts met 2 subwoofers) als voor mono of stereo-aansluiting van een enkele subwoofer onder de best mogelijke omstandigheden.

meer infoEindversterkers

Klimax500


Klimax 500 Solo is een mono-eindversterker, ontworpen om de hoogste prestaties te leveren als onderdeel van een stereo- of multi-kanaals systeem.
meer info


Akurate-power


De Akurate eindversterker gebruikt de eigen Linn Chakra technologie om het vermogen, de betrouwbaarheid en de efficiëntie te verhogen, terwijl hij minder warmte en vervorming produceert.
meer infoMajik Exaktbox-I
Geïntegreerde Exaktbox met vermogenversterking.
Uw luidsprekers upgraden betekent ook dat ze actief moeten aangestuurd worden. Dit betekent één versterker per cone.
Met een Majik Exaktbox-I kan u tot 8 kanalen van 100 W Chakra-versterking upgraden naar Exakt (dus tot 4 kanalen per luidspreker).
Deze unit is de ideale partner voor uw Majik DS of DSM.
meer info


Akurate-power


De Majik eindversterker gebruikt eveneens de eigen Linn Chakra technologie.
meer infoLuidsprekers


Akubarik
De nieuwste telg van de Akurate-lijn met ingebouwde eindersterkers.
Akurate DSM plus Akubarik is alles wat u nodig heeft om te genieten van een uitzonderlijke kwaliteit.
meer infoSeries 5 Speakers:
520

Compact en aanpasbaar
Geniet van de muzikaliteit en de finesse van de bijzonder compacte geïntegreerde Linn-luidsprekers.
Ze zijn ontworpen om gepersonaliseerd te worden voor u en uw woonst. De grootte en styling zijn subtiel maar de prestaties zijn opvallend goed.
Pas hun uitzicht aan en plaats de luidsprekers waar ze best staan in uw ruimte - Space Optimisation+ zorgt voor de optimalisatie van het geluid naar de karakteristieken van uw ruimte en hun plaatsing hierin.

meer info


530

Uitstekend maatwerk en krachtig geluid.
De 530 laat u ongelooflijk muzikale nauwkeurigheid ervaren van de hoogste tonen tot de laagste bassen.
Onder het stijlvol uiterlijk bevindt zich een luidspreker vol technologie: De 530 geïntegreerde elektronica, een 300 Watt vermogenversterker en het Isobarik bassyteem.
Pas hun uitzicht aan en plaats de luidsprekers waar ze best staan in uw ruimte - Space Optimisation+ zorgt voor de optimalisatie van het geluid naar de karakteristieken van uw ruimte en hun plaatsing hierin.

meer info


Majik-140


Majik 140 is een 4-wegsluidspreker die uitzonderlijke muzikale prestaties levert.
meer info


Majik-109


De Majik 109 luidspreker levert een verrassend groot geluid voor een compact geheel.
meer info


 

Meer informatie op de site van Linn